Man

Man kategorije

 

 

MAN Truck & Bus jedan je od vodećih proizvođača komercijalnih vozila u Evropi. Iz godine u godinu Man postavlja standarde na relevantnim tržištima, inovativnim dizajnom i prvoklasnim kvaliteteom.
 
MAN Truck & Bus proizvodi tegljače u kategoriji od 7.49t do 44t, teška vozila za specijalne namene do 250t bruto težine, gradske, međugradske autobuse i turističke autobuse (kompletne autobuse ili samo šasije) plus dizel motore i motore na prirodni gas. U Nemačkoj kompanija ima proizvodne pogone u 4 grada: Minhen, Nuremberg, Salzgitter i Plauen. Dodatni proizvodni pogoni postoje u Beču i Štajeru(Austrija) kao i Posenu, Starachowiceu i Krakovu (Poljska). Van Evropskog kontinenta proizvodni pogoni postoje u Ankari (Turska), Olifantasfonteinu i Pinetownu (Južna Afrika) i Pithampuru (Indija).
 
Veliki broj Man i Neoplan autobusa na ulicama ukazuje na njihovu značajanu ulogu u obezbeđenju nesmetanog i bezbednog prevoza putnika na svakom kontinentu a širok spektar usluga u međunarodnoj servisnoj mreži zaokružuje portfolio. Kompanija na taj način daje stalni doprinos kontinuiranom poboljšanju efikasnosti transporta i logistike.
 
Zahtevi modernog društva za održivošću i briga za zaštitu životne sredine značajno su povećani. U skladu sa tim, Man svojim kupcima omogućava da izborom pravog proizvoda i usluga ostvare ne samo uštedu u troškovima već i da posluju ekonomično u održivom i odgovornom pravcu.
 
Bez obzira da li vam je potreban autobus za redovne gradske linije, za duga putovanja ili za međugradska putovanja Manova Lions flota je ima rešenje za vas. Revolucionarna tehnologija koja se primenjuje obezbeđuje veću efikasnost , bolju bezbednost i komfor, kao i kompatibilnost sa okruženjem. Raznovrsnost autobuskih šasija zaokružuje kompletnu ponudu.
 
MAN Lion’s Coach- biznis klasa turističkih autobusa sa najnovijim tehnološkim ostvarenjima i elegantnim dizajnom
 
MAN Lion’s City- Porodica gradkih autobusa visoke tehnologije i niskog poda, namenjeni isključivo za redovne gradske vožnje
 
MAN Lion’s Regio- Međugradski autobusi za vikend putovanja i duga putovanja
 
MAN bus chassis- Šasije za sve vrste i tipove nadgradnje