• Pon - Sub 8:00 - 16:00
  • Autoput za Zagreb 15, 11199 Novi Beograd

Rezervni delovi

SEJARI REZERVNI DELOVI

Sejari d.o.o ima za cilj sigurno i brzo snabdevanje rezervnim delovima, propisanim mazivima i repromaterijalom, kao i dodatnom opremom za sve naše komintente – kupce polovnih i novih vozila.

Obučeni saradnici u prodaji rezervnih delova i prodavci su osnova kvaliteta naših usluga u brizi za potrebnim rezervnim delom i dodatnom opremom. Oni su u svakom trenutku sposobni da odgovore na najsloženije zahteve naših kijenata u pogledu definisanja rezervnog dela, načina stezanja ili opravke kao i vrste i tipa maziva, a sve u cilju najrentabilnije opravke vozila.

Postprodaja Sejari d.o.o Beograd Vam garantuje brzu isporuku rezervnih delova za vozila tipa ISUZU i KRONE kao i za automatske menjače i retardere tipa VOITH.

Pored pomenutih proizvođača posebno ističemo naš veliki asortiman rezervnih delova nemačkog proizvođača Diesel Technic, za koje smo ujedno ovlašćeni distributer za Republiku Srbiju.

Diesel Technic obuhvata veliku paletu rezervnih delova za gotove sve proizvođače komercijalnih vozila kao što su MAN, MERCEDES, VOLVO, SCANIA, IVECO.

POŠALJITE UPIT ZA REZERVNI DEO

Ime i prezime / firma*

Email*

Telefon*

Model vozila

Godište

Željen termin
Opišite vaš kvar


Bićete kontaktirani u periodu od 24h od strane nekoga iz našeg tima. Hvala.
RADNO VREME SERVISA
NEDELJA Ne radimo
PONEDELJAK 8:00 - 16.00
UTORAK 8:00 - 16.00
SREDA 8:00 - 16.00
ČETVRTAK 8:00 - 16.00
PETAK 8:00 - 16.00
SUBOTA Ne radimo
Imate pitanje? Pozovite nas?
+381 11 2608 703