O nama

Preduzeće Sejari d.o.o. sa sedištem na Novom Beogradu, Autoput za Zagreb br. 15, osnovano je 2001. godine i generalni je zastupnik i distributer poznatih svetskih marki: ISUZU i KRONE za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Naša ponuda obuhvata Isuzu minibuseve i Krone priključna vozila (prikolice , poluprikolice, hladnjače). Pored programa novih vozila, bavimo se prodajom polovnih vozila (polovni autobusi, polovni kamioni, polovne prikolice). Kako bi Vaša vozila bolje eksploatisali i produžili im vek trajanja, neophodno je da ih redovno održavate i servisirate. Da Vaše vozilo uvek bude ispravno i spremno za nove kilometre, pobrinuće se postprodajna služba Sejari. Stručno i obučeno osoblje, svremena dijagnostika MAN CATS II, TECH2 i WABCO omogućiće da se u što kraćem roku locira i otkloni svaki problem. Obezbeđujemo servis i rezervne delove za Isuzu i Krone.

Ideja kojom se vlasnik naše firme, g-din Fahim Sejari, davne 1972. godine vodio kada je osnivao svoju kompaniju, održana je i do danas. Želja mu je bila da sve prevoznike snabdeva komercijalnim vozilima, od manjih kupaca pa do velikih sistema. Svoje iskustvo i znanje pretočio je u uspešnu međunarodnu karijeru i kompaniju.

Cilj naše firme su zadovoljni kupci. Tu smo da odgovorimo na Vaše zahteve, želje , sugestije i da Vam omogućimo da svoju delatnost obavljate na što bolji i profesionalniji način, sa što manje problema. Bez obzira da li ste se odlučili za kupovinu novih ili polovnih komercijalnih vozila, zaposleni u Sejari d.o.o. Beograd će Vam pružiti stručnu podršku i dobru uslugu. Ispratićemo Vas u procesu kupovine vozila od početka do kraja. Imamo odličnu saradnju sa bankama i leasing kućama, kako bi našim kupcima pomogli da dobiju finansiranje pod što povoljnijim uslovima.

Sejari tim Vas očekuje!