Minibusevi » Turistički min. »

Isuzu Visigo

Najnoviji model Isuzu autobusa dužine 9.5m, kapacitet sedenja 39+1 , pokreće ga motor od 204KS
Dužina9.560 mm
Širina2.454 mm
Visina3.368 mm
Međuosovinsko rastojanje4.660 mm
Prepust1.890mm/ 3.010 mm
Unutrašnja visina(1)max: 1.950 mm
Visina poda
Kapacitet prtljažnog prostora5.5 m3
Visina ulaznih Vrata
Nosivost osovina (2)5.000 kg / 9.440 kg
Bruto težina vozila14.000 kg
MotorIsuzu 4HK1E5S, Euro 5-EEV, Common-rail Turbo Diesel Intercooler, 4 cilindra, zapremina 5.193 ccm, max snaga 204 KS/2.600 rpm, max obrtni momenat 637 NM/1.600-2.000 rpm
MenjačIsuzu MZW-6F, manuelni, 6 brzina napred, 1 nazad, overdrive
Broj sedišta39+1+1/ 37+1+1/ 35+1+1
Oprema(3)Oprema za pumpanje guma, digitalni automatski sistem za grejanje i hlađenje, kontrola putem dodira, odvojena klima vozača, predgrejavanje, protivpožarni izlaz na krovu, parking senzor, kamera za vožnju unazad, imobilajzer, unutrašnja kamera, ABS. Vozilo ima vazdušno ogibljenje i napred i nazad. Napred su dva jastuka, nezavisno vešanje, a nazad četiri. I napred i nazad su disk kočnice. Vozilo ima još o protivpožarni senzor za motor, limitator brzine, spojler na krovu, kneeling sistem, elektropodesivi retrovizori sa grejačima, svetla za maglu, LED svetla za dnevnu vožnju, svetla za čitanje.

(1) Stojeća visina između prednjih i zadnjih vrata
(2) Nosivost osovina prednja/zadnja(pogonska osovina)/zadnja(prateća osovina)
(3) Postoje različiti varijeteti opreme u zavisnosti od individualne potrebe i želja klijenata

Nova ikona udobnosti turističkih i međugradskih putovanja: VISIGO

Spektakularnim kvalitetom i jedinstvenim modernim dizajnom, VISIGO će odgovoriti svim zahtevima u turizma i u međugradskog prevoza, i sigurno će ostaviti jak utisak u tom sektoru.

Panorama krov izdvaja ga od ostalih autobusa iz ovog segmenta, omogućavajući putnicima da uživaju u panoramskom pogledu. Automatski preklopive zavese, omogućavaju da se prilagodi količina svetlosti koja ulazi. Opcija sa tri krovna prozora jasno izdvajaja dizajn Anadolu Isuzu. U VISIGIO, najširem i najvišem autobusu u svojoj klasi, ergonomija i komfort  imaju prioritet.

Kompletno automatski klima sistem (grejanje i hlađenje) kao standard, zauzima vodeće mesto u tom segmentu sa 28,4 kw kapaciteta hlađenja i 38.270 kcal/h kapaciteta grejanja. VISIGIO nudi udobna i prijatna  putovanja kako tokom toplih letnjih dana tako i tokom hladnih zima.

U autobusu, gde je bezbednost na prvom mestu, putovanje je mnogo sigurnije sa prednjim i zadnjim disk kočnicama, dvokružnim kočionim sistemom sa ABS-om, pomoćnom izduvnom kočnicom, prostorom za motor koji je opremljen protivpožarnim senzorima i sistemom za upozoravanje.

Sa varijantama 35+1, 37+1 i 39+1 sedišta prilagođenih potrebama klijenata, VISIGO se izdvaja specijalno dizajniranim sedištima i velikim prtljažnim prostorom od 5.5 m3. Zahvaljujući 250l- skom rezervoaru za gorivo omogućava se vozaču da sipa više goriva u jednom točenju.

Kabina vozača urađena je ergonomski, prema visokim estetskim standardima. Instalirano je  grejanje prozora vozača,  led osvetljenje, retrovizori sa grejačima koji su elektropodesivi i posebna klima za vozača, što  čini putovanje VISIGO vozačima mnogo prijatnijim.

 

Korisni linkovi:

http://www.isuzu.com.tr/ProductDetail_visigo_133

Slični modeli