Prikolice » Koferi »

Krone Cool Liner Duoplex GFK

Poluprikolica sa rashladnim uređajem Cool Liner Duoplex GFK sa silikonski ojačanim plastičnim panelima

Krone poluprikolica sa rashladnim uređajem dostupna je u dve verzije, kao Cool Liner Duoplex GRP, poluprikolica sa silikonski ojačanim plastičnim panelima, i u drugoj varijanti kao Cool Liner Duoplex Steel sa čeličnim panelima.

 Čvrsta, praktična, efikasna
 
Krone Cool Liner skrojena je prema rigoroznim zahtevima za vozila za transport robe koja zahteva obaveznu kontrolu temperature. Šasija, nadgradnja i oprema su veoma kvalitetni i sofisticirani. Čak i najmanji detalji poput fleksibilnog vazdušnog tunela, vodootporne aluminijumske trake ili čelične brave zadovoljavaju najviše standarde.
 
 Kalkulacije toplote radi postizanja veće ekonomske efikasnosti.
 
Ni jedan od modela Cool Liner Duoplex Steel i Cool Liner Duoplex GRP tokom eksploatacije ne pravi velike  troškove. To se postiže, s jedne  strane zahvaljujući pametnim rešenjima Krone-a koji osiguravaju minimalni utrošak energije pri rashlađivanju robe, a sa druge strane, korišćenjem  samo proverenih komponenata svetskih proizvođača pri izradi Cool Liner poluprikolica, čime se smanjuje rizik od neželjenih kvarova.
 
Kvalitet transporta Cool Liner poluprikolicama
 
Naše hladnjače su u mogućnosti da odgovore na sve zahteve transporta. Bilo da prevozite povrće, meso ili smrznutu hranu, oba Cool Liner modela su opciono dostupna sa odgovarajućom specijalnom opremom. Naš Telematik sistem, T-Control, je od velike pomoći, pružajući preko interneta infomacije o poziciji vozila i stanju i temperaturi robe u svakom momentu.
U Cool Lineru postoji mogućnost kreiranja različitih temperaturnih zona zahvaljujući pokretnom izolacionom zidu. Izolacioni zid može se montirati na bilo koju poziciji unutar poluprikolice.
Krone je, zbog lakšeg pristupa tovaru, dizajnirao i bočna vrata za Cool Liner poluprikolicu. Ona su veoma korisna pri zbirnom transportu kada je robu neophodno utovariti i istovariti u istoj temperaturnoj zoni.