Prikolice » Koferi »

Krone Cool Liner Duoplex Steel

Poluprikolica sa rashladnim uređajem Cool Liner Duoplex Steel sa čeličnim panelima

Krone poluprikolica sa rashladnim uređajem dostupna je u dve verzije, kao Cool Liner Duoplex GRP, poluprikolica sa silikonski ojačanim plastičnim panelima, i u drugoj varijanti kao Cool Liner Duoplex Steel sa čeličnim panelima.

 Čvrsta, praktična, efikasna
 
Krone Cool Liner skrojena je prema rigoroznim zahtevima za vozila za transport robe koja zahteva obaveznu kontrolu temperature. Šasija, nadgradnja i oprema su veoma kvalitetni i sofisticirani. Čak i najmanji detalji poput fleksibilnog vazdušnog tunela, vodootporne aluminijumske trake ili čelične brave zadovoljavaju najviše standarde.
 
 Kalkulacije toplote radi postizanja veće ekonomske efikasnosti.
 
Ni jedan od modela Cool Liner Duoplex Steel i Cool Liner Duoplex GRP tokom eksploatacije ne pravi velike  troškove. To se postiže, s jedne  strane zahvaljujući pametnim rešenjima Krone-a koji osiguravaju minimalni utrošak energije pri rashlađivanju robe, a sa druge strane, korišćenjem  samo proverenih komponenata svetskih proizvođača pri izradi Cool Liner poluprikolica, čime se smanjuje rizik od neželjenih kvarova.
 
Kvalitet transporta Cool Liner poluprikolicama
 
Naše hladnjače su u mogućnosti da odgovore na sve zahteve transporta. Bilo da prevozite povrće, meso ili smrznutu hranu, oba Cool Liner modela su opciono dostupna sa odgovarajućom specijalnom opremom. Naš Telematik sistem, T-Control, je od velike pomoći, pružajući preko interneta infomacije o poziciji vozila i stanju i temperaturi robe u svakom momentu.
U Cool Lineru postoji mogućnost kreiranja različitih temperaturnih zona zahvaljujući pokretnom izolacionom zidu. Izolacioni zid može se montirati na bilo koju poziciji unutar poluprikolice.
Krone je, zbog lakšeg pristupa tovaru, dizajnirao i bočna vrata za Cool Liner poluprikolicu. Ona su veoma korisna pri zbirnom transportu kada je robu neophodno utovariti i istovariti u istoj temperaturnoj zoni. 

Cool Liner Duoplex Steel od sada dostupna i u  double-decker verziji 

Sigurno pričvršćivanje tereta čak i kod dvostrukog transporta-Krone nudi jedinstveno rešenje u svetu teretnog transporta. Fiksiranje tereta omogućeno je postavljanjem osiguravajićih lajsni između bočnih šina. Double-decker šine dostupne su u tri varijante. : 1600mm, 1900mm i 2200mm
 
Vario Lock (fleksibilno obezbeđenje tereta) deo je nove opreme koja je razvijena specijalno za transport cveća. Vario Lock namenjen je svakodnevnoj, čestoj upotrebi, jednostavan je za rukovanje, brzo se postavlja i uklanja prilikom utovara i istovara robe. Evo kako funkcioniše: četiri šuplje aluminijumske šine postavljene su na podu i ispod krovnog panela. Svaka od ovih šina ima po 4 rupe u koje se ubacuju vertikalne šipke za zaključavanje. To omogučava da se kontejneri sa cvećem mogu bezbedno transportovati, bez ikakvih pomeranja.
 
Možemo primetiti da Cool Liner Duoplex Steel pored robusne konstrukcije odlikuje i kompatibilna oprema. 50 mm debeli spoljni zid, obezbeđen sa četiri aluminijumska profila, garantuje izvanredan protok vazduha. HACCP sertifikovani bočni zidovi su laki za održavanje i popravku a prednji zid je dodatno ojačan armaturom što omogućava visok nivo opterećenja što je i dokazano na testiranjima u skladu sa CSC/EN 283.
 
Zadnji deo vozila napravljen je od nerđajućeg čelika, pogodan je za lako moontiranje utovarne  rampe a sa strane se nalaze aluminijumske šarke za vrata. Vozilo dolazi u standardnoj opremi sa dve brave od nerđajućeg čelika a dvoručno zabravljivanje je dostupno kao dodatna oprema. Cool Liner Duoplex Steel je takođe ima i svetlosni prekidač na vratima što podrazumeva da se unutrašnjost vozila automatski osvetljava kada se otvore vrata. Unutrašnje lampice, sa svim svojim kablovima, integrisane su u krovni panel i na taj način su zaštićene od oštećenja. Fleksibilni ventilacioni kanal ravnomerno distribuira hladan vazduh i posebno je dizajniran za dvostruke tovare robe. Poziciona svetala i šarke su ugrađeni u  zaklonjenom zadnjem delu.