• Pon - Sub 8:00 - 16:00
  • Prekonoška 32, 11199 Novi Beograd

KRONE

KRONE GRUPACIJA – NEMAČKA

SEJARI doo je u Srbiji generalni zastupnik firme KRONE kao proizvođača prikolica, poluprikolica i hladnjača. Zahvaljujući kvalitetu proizvoda, KRONE ima veliki broj lojalnih i zadovoljnih kupaca .

Grupacija KRONE je jedan od najvećih proizvođača prikolica i poluprikolica u Evropi. Fabrika za komercijalna vozila je deo Bernard Krone Holdinga, sa sedištem u Spelle-u u okrugu Emsland.
KRONE fabrika je od samog početka osnivanja, 1906. godine, u vlasništvu porodice čije prezime nosi . Bernard Krone, CEO fabrike u Werlte-u, je predstavnik četvrte genracije koja uspešno upravlja ovom porodičnom firmom.

Pored proizvodnje priključnih vozila, kompanija KRONE je u vrhu svetske proizvodnje poljoprivrednih mašina.
Svaka generacija u ovoj firmi nastoji da unapredi kvalitet proizvoda i poslovanja, postavljajući nove standarde u svetu transporta.

1971. godine počinje proizvodnja prikolica, a kasnije i poluprikolica. Fabrika u Werlte-u je sada najveća fabrika za proizvodnju te vrste vozila u Evropi. Više od 1.200 zaposlenih trenutno proizvodi više od 30.000 jedinica vozila godišnje na ukupnoj površini od 87 hektara. Asortiman proizvoda uključuje čitavu paletu prikolica i poluprikolica za sve namene transporta robe u drumskom saobraćaju.

U 2021. godini, trenutna rang lista međunarodnog časopisa „Global Trailer” navodi Krone kao jednog od četiri najveća svetska proizvođača prikolica .

Fabrika KRONE je najaktivnija u Nemačkoj i Evropi, proizvodeći vozila na lokacijama u Nemačkoj: Werlte, Herzlake, Dinklage i Lübtheen . Godine 2015. proizvodna lokacija u Turskoj / Tire, postala je 100% vlasništvo KRONE koja opslužuje tursko tržište, kao i zemlje istočne Evrope i severne Afrike.

KRONE ove godine slavi veliki uspeh: milioniti broj šasije, koji govori o broju proizvedenih vozila.

Srpsko tržište je veoma značajno za KRONE, kako zbog samog geografskog položaja zemlje, između istoka i zapada, tako i zbog mnogobrojnih preduzeća koja obavljaju međunarodni transport.

KRONE svojim kupcima obezbeđuje odličnu servisnu podršku i snabdevenost rezervnim delovima, zahvaljujući besprekornoj organizaciji postprodajne mreže. Širom Evrope imaju 11.000 partnera koji korisnicima stoje na raspolaganju.

Ono što KRONE čini različitim , jesu stalne inovacije i unapređenja proizvoda, na čemu rade čitavi timovi stručnjaka.

KRONE je ove godine uveo dosta inovacija u sam segment poluprikolica.
Predstavljena je nova generacija Mega liner poluprikolica koju odlikuje robusna osnova, inovativni detalji I težina od 6500 kg.
Nove KRONE poluprikolice za prevoz kontejnera modeli eltu 40 i 50 odlikuje svestranost. Mogu se lako pretvoriti za prevoz jednog ili dva 20 fita kontejnera, jednog od 40 ili 45 fita. Odlikuje je smanjenje ukupne težine, tako da su novi modeli ovih poluprikolica neto težine od 4500 kg.

Još jedan vrhunac inovacije je KRONE telematska jedinica koja radi autonomno i ne zahteva održavanje, a sve to zahvaljujući autonomnom solarnom panelu.
Vrhunac u 2021 godini je saradnja izmedju Trailer Dynamics i KRONEA u razvoju elektrificiranog eMega Linera. Već tokom prvih probnih vožnji, prototip ove nove generacije vozila uspeo je da postigne smanjenje emisije dizel goriva i CO2 za vise od 20%.

Na osnovu svega pomenutog, cilj KRONE je da na IAA (najvecem sajmu komercijalnih vozila u Hanoveru 2022. godine) izloži sve novitete i sve napredne inovacije u polju digitalizacije, elektrifikacije i održivosti u velikom obimu, pa se s tim u vezi radujemo što ćemo biti u prilici da našim kupcima ponudimo vozila vrhunskog kvaliteta i novih tehnologija.

Dobrodošli u

Logo

Imate pitanje? Pozovite nas!