• Pon - Sub 8:00 - 16:00
  • Autoput za Zagreb 15, 11199 Novi Beograd

O nama

Sejari tim Vas očekuje!

DOBRODOŠLI U SEJARI

Preduzeće Sejari d.o.o. sa sedištem na Novom Beogradu, Autoput za Zagreb br. 15, osnovano je 2001. godine i generalni je zastupnik i distributer poznatih svetskih marki: KRONE, ISUZU, DIESEL TEHNICS i VOITH za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Naša ponuda obuhvata Isuzu minibuseve i Krone priključna vozila (prikolice , poluprikolice, hladnjače). Pored programa novih vozila, bavimo se prodajom polovnih vozila (polovni autobusi, polovni kamioni, polovne prikolice). Kako bi Vaša vozila bolje eksploatisali i produžili im vek trajanja, neophodno je da ih redovno održavate i servisirate. Da Vaše vozilo uvek bude ispravno i spremno za nove kilometre, pobrinuće se postprodajna služba Sejari. Stručno i obučeno osoblje, savremena dijagnostika IDSS, TECH 2, VOITH-ALADIN i WABCO omogućiće da se u što kraćem roku locira i otkloni svaki problem. Obezbeđujemo servis i rezervne delove za Isuzu i Krone.

Sejari-o nama

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Sejari je generalni zastupnik i distributer poznatih svetskih marki. Iskustvo nas ističe, a stručno osoblje je tu da ispuni svaki Vaš zahtev.

  • Prodaja novih vozila
  • Prodaja polovnih vozila
  • Redovno održavanje i servisiranje
  • Savremena dijagnostika
  • Obezbeđen servis i rezervni delovi
Sejari-o nama 1

POGLEDAJTE NAŠU GALERIJU

Preduzeće Sejari d.o.o.

Naša ponuda obuhvata Isuzu minibuseve i Krone priključna vozila (prikolice , poluprikolice, hladnjače). Pored programa novih vozila, bavimo se prodajom polovnih vozila (polovni autobusi, polovni kamioni, polovne prikolice).

Ideja kojom se vlasnik naše firme, g-din Fahim Sejari, davne 1972. godine vodio kada je osnivao svoju kompaniju, održana je i do danas. Želja mu je bila da sve prevoznike snabdeva komercijalnim vozilima, od manjih kupaca pa do velikih sistema. Svoje iskustvo i znanje pretočio je u uspešnu međunarodnu karijeru i kompaniju.

Cilj naše firme su zadovoljni kupci. Tu smo da odgovorimo na Vaše zahteve, želje , sugestije i da Vam omogućimo da svoju delatnost obavljate na što bolji i profesionalniji način, sa što manje problema. Bez obzira da li ste se odlučili za kupovinu novih ili polovnih komercijalnih vozila, zaposleni u Sejari d.o.o. Beograd će Vam pružiti stručnu podršku i dobru uslugu. Ispratićemo Vas u procesu kupovine vozila od početka do kraja. Imamo odličnu saradnju sa bankama i leasing kućama, kako bi našim kupcima pomogli da dobiju finansiranje pod što povoljnijim uslovima.

IZJAVE NAŠIH KLIJENATA

NAŠ TIM

zaposleni
+381 63 688 491
Dejan Tadić
Prodaja KRONE
zaposleni
+381 63 443 212
Miloš Marijić
Prodaja vozila
zaposleni
+381 11 2608 704
SERVIS
Servis
zaposleni
+381 11 2608 705
Miroslav Popović
Tehnička podrška
zaposleni
+381 11 2608 703
Rezervni delovi
zaposleni
+381 11 2608 710
Gordana Aleksić
Podrška Prodaje i Marketing
zaposleni
+381 11 2608 707
Vesna Petrović
Back Office