64. MEĐUNARODNI SAJAM KOMERCIJALNIH VOZILA IAA 2012 HANOVER

64. MEĐUNARODNI SAJAM KOMERCIJALNIH VOZILA IAA 2012 HANOVER

14 septembra, 2012
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

Pozivamo Vas da posetite jedan od najznačajnijih Međunarodnih sajmova posvećenih komercijalnim vozilima koji se po 64. put održava u Hanoveru (Nemačka), u periodu od 20-27. Septembra 2012. godine.

Proizvođači koje firma Sejari d.o.o. zvanično zastupa na tržištu Srbije MAN Truck&Bus AG, Anadolu Isuzu i Krone, predstaviće novitete u svojim proizvodnim programima, kao i nova rešenja u poboljšanju efikasnosti i bezbednosti transporta.

U Hali 12, štand F4 dočekaće Vas predstavnici MAN Truck & Bus AG. Imaćete priliku da premijerno vidite novi Neoplan Jetliner, upoznate se sa novim Euro 6 motorom, kao i da Vam se predstavi novi MAN koncept EfficientLine na jednom od najprodavanijih modela autobusa MAN Lion’s Coach.

Anadolu Isuzu, lider u izvozu mini i midi buseva u Turskoj predstaviće se na štandu F49 u hali 11. Anadolu Isuzu će izložiti 5 modela iz svog programa: Citibus, Novo Ultra i Turquoise model u 3 različita paketa opreme.

U Hali 27 na štandu C36 Krone će predstaviti najnovija rešenja koja obezbeđuju postizanje maksimalne efikasnosti i bezbednosti u robnom transportu.

Kategorija: