ANADOLU ISUZU DONOSI JOŠ NOVITETA

isuzu novo ultra

28 maja, 2013
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

Anadolu Isuzu je 30. aprila 2013 na svečanoj ceremoniji održanoj u Hilton Convention Centru u Istanbulu pored promocije novog modela 9.5 m-skog Coach autobusa VISIGO predstavio redizajnirane i tehnički znatno unapređene modele vozila iz NOVO serije minibuseva.

Pored estetskih izmena i znatno atraktivnijeg novog izgleda, NOVO minibus je doživeo i značajna unapređenja tehničke specifikacije i opreme, tako da će sada biti mnogo prijatniji i sigurniji za putovanja.

Minibusevi sa potpuno novim karakteristikama;
NOVO, NOVO LUX, NOVO ULTRA
Nov atraktivni izgled, tehnička unapređenja i izvanredna oprema nove generacije NOVO minibuseva podižu standarde u putnickom saobracaju.
Sa potpuno novim dizajnom prednjeg dela vozila dobijen je skladan izgled NOVO autobusa koji privlači pažnju svojom aerodinamičnom i modernom linijom. NOVO serija ima inovativan pristup ne samo spoljašnjem već i unutrašnjem dizajnu, što još više ističe estetsku sliku.
Sistem prednjih i zadnjih disk kočnica sada je standard u svim serijama NOVO vozila, što podiže nivo bezbednost vozila. Grejači retrovizora ušli su u standardnu opremu NOVO LUX i NOVO ULTRA modela. U NOVO Seriji unapređene su i sigurnosne funkcije prednjih i zadnjih vrata, dok je daljinski sistem zaključavanja prednjih i zadnjih vrata uveden kao standard.

NOVO ULTRA, Najopremljeniji u NOVO seriji, debitovao je sa motorom od 190 KS, duplim staklom u standardnoj verziji i elektropodesivim prozorom za vozača.

Dizajnirana u skladu sa potrebama korisnika, NOVO Serija nudi neograničene inovacije, brojna poboljšanja u standardnoj opremi, maksimalan komfor i izvanrednu bezbednost vozila.

Kategorija: