FK Crvena Zvezda postao je vlasnik novog klupskog autobusa MAN Lion’s Coach

FK Crvena Zvezda postao je vlasnik novog klupskog autobusa MAN Lion’s Coach

23 jula, 2014
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

U prisustvu brojnih predstavnika medija, navijača i igrača fudbalskog kluba „Crvena Zvezda“ juče je svečano predstavljen novi klupski autobus. Predstavnici kompanije Carlsberg Srbija uručili ključeve novog autobusa MAN Lion’s Coach potpredsedniku skupštine FK CZ, Svetozaru Mijailoviću, i igračima prvog tima. Učestvujući u nagradnom takmičenju „Lav igra i strast“ verni navijači Crvene Zvezde pomogli su da njihov omiljeni klub dobije ovu vrednu nagradu. Nakon zvanične primopredaje ključeva predstavnici medija imali su jedinstvenu prilik u da se provozaju novim autobusom Crvene zvezde sa Zvezdinim prvotimcima.

Fudbalski klubovi 1. Savezne nemačke lige (Bundesliga) se takođe oslanjaju na MAN i NEOPLAN. Primerenom high-tech opremom MAN autobusi nude najviši stepen komfora i sigurnosti za sportske ekipe, kako bi igrači bezbedno i odmorno stigli na cilj. Zbog toga i ne čudi što je i novi klupski autobus FK Crvena Zvezda upravo MAN Lion’s Coach. Ponosni smo što će MAN autobus, poput vrhunskih fudbalskih klubova, voziti i igrače najboljeg fudbalskog kluba u Srbiji.

Tehnički detalji

MAN Lion’s Coach za FK Crvena Zvezda dugačak je 12 metara, širok 2,5 m, i visok 3,8 m. Pokreće ga Euro 6 motor MAN D2066 LOH 32 snage 400 KS putem 6-stepenog manuelnog menjača. Enterijer autobusa rađen je u klupskim bojama, prema zahtevima kluba. Vozilo ima 40+2 sedišta sa logom fudbalskog kluba na kožnim uzglavljima. Sedišta su bočno pomerljiva, opremljena sa sigurnosnim pojasevima sa dve ili tri tačke kačenja, odmorištima za noge i pomoćnim stočićima. U zadnjem delu autobusa se nalazi i jedan klupski stočić. Igrači i članovi tima imaju na raspolaganju i toalet, kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom, bežični internet, DVD audio/video sistem sa USB ulazom i dva monitora od 21 inča, sa prijemom TV signala.
FK Crvena Zvezda postao je vlasnik novog klupskog autobusa MAN Lion’s Coach
Vozač kome je poveren prevoz igrača i članova tima Crvene Zvezde podjednako će uživati na svom radnom mestu. Na raspolaganju ima pregledno radno mesto sa udobnim sedištem sa ugrađenim sigurnosnim pojasom na tri tačke kačenja. Tu su i elektropneumatsko podešavanje položaja volana , EBS kočioni sistem sa disk kočnicama na svim točkovima, tempomat, elektronska kontrola pneumatskog oslanjanja (ECAS) sa opcijom izdizanja autobusa po potrebi, komande na volanu, elektropodesivi retrovizori sa grejačima i elektropodizač za vozačev prozor. Vođa puta na raspolaganju ima i bežični mikrofon.

Na zadnjoj strani autobusa ugrađen je ski box koji dodatno povećava već veliki prtljažni prostor od 10m3. Na ski boxu ugrađeni su parking senzori.

Vrhunski prevoz za vrhunske rezultate!

FK Crvena Zvezda postao je vlasnik novog klupskog autobusa MAN Lion’s Coach