ISUZU NOVO Ultra na tržištu Srbije- Isporučena dva ISUZU NOVO Ultra minibusa Matijević agraru

Matijevic

15 jula, 2013
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

Anadolu Isuzu, vodeći proizvođač i izvoznik minibuseva u Turskoj predstavio je ovog proleca nova rešenja za potrebe savremenog prevoza. Pored novog 9.5 m-skog modela coach minibusa predstavljena je kompletno redizajnirana serija 7m-skih minibuseva iz serije NOVO. Prva vozila novog modela minibusa u Srbiji isporučena su u petak, 12. jula , firmi Matijević Agrar i služiće prevozu radnika.

Izmenjen, atraktivniji izgled, tehnička unapređenja i izvanredna oprema nove generacije NOVO minibuseva znatno su podigli kvalitet ovih minibuseva. NOVO Serija dizajnirana je i prilagođena potrebama korisnika, nudi brojne inovacije i poboljšanja u standardnoj opremi, maksimalan komfor i izvanrednu bezbednost vozila.
Potpuno novi dizajn prednjeg dela vozila doprinosi skladanom izgledu NOVO autobusa i privlači pažnju aerodinamičnom i modernom linijom. NOVO serija ima inovativan pristup ne samo spoljašnjem već i unutrašnjem dizajnu, što upotpunjava estetsku sliku vozila.
Sistem prednjih i zadnjih disk kočnica u standardnoj je opremi doprinosi podizanju nivoa bezbednosti voznje. Grejači retrovizora ušli su u standardnu opremu NOVO LUX i NOVO ULTRA modela. U celoj NOVO Seriji unapređene su sigurnosne funkcije prednjih i zadnjih vrata, a daljinski sistem zaključavanja prednjih i zadnjih vrata uveden je kao standard.

NOVO ULTRA, sa motorom od 190 KS, duplim staklom u standardnoj verziji i elektropodesivim prozorom za vozača najopremljeniji je u NOVO seriji. Komforan prostor za sedenje i širok prolaz između sedišta garantuju udobno putovanje za 29 putnika, što je maksimalan kapacitet ovog modela.

Ovi minibusevi idealna su rešenja za potrebe prevoza radnika, linije sa smanjenim brojem putnika, prevoz sportskih klubova…

Kategorija: