Saradnja kompanija Sejari Beograd i FK Crvena Zvezda započela je u julu 2014. godine, kada je kompanija Sejari isporučila nov MAN Lion’s Cocah za ovaj sportski kolektiv. Nastavak saradnje desio se početkom marta kupovinom novog Isuzu Turquoise minibusa za podmladak Crvene Zvezde. Vozilo je kupljeno od strane Fondacije FK Crvena Zvezda

                 

Novi član kolektiva Crvena Zvezda opremljen je Isuzu 5.2-litarskim motorom snage 190 KS i koji ispunjava Euro 6 D norme izduvnih gasova. Da vožnja protekne udobno i tiho pobrinuće se ručni menjač sa šest brzina, a da vožnja protekne sigurno kočioni diskovi na obe osovine, ABS, EBS, tempomat i retarder. Da bi vožnja trajala što duže pobrinuće se rezervoar kapaciteta 190 litara uz rezervoar od 16 litara za AdBlue.

Trenutna generacija modela Turquoise izgleda dosta atraktivno sa LED dnevnim svetlima i dodacima na zadnjoj svetlosnoj grupaciji. Crni delovi oko farova dodatno naglašavaju izgled. Vozilo je u crvenoj klupskoj boji sa odgovarajućim natpisima sponzora i kluba.

               

U vozilo dužine 7,72 metra će se osim vozača i suvozača moći smestiti još i 31 sportista. Sva sedišta su sa mrežicama za lične stvari, preklopnim stolićem, preklopnim rukonaslonom i opcijom obaranja naslona. Sigurnost sportista je na prvom mestu tako da sva sedišta imaju i sigurnosne pojaseve. Iznad svakog sedišta se nalazi i servisni set sa difuzorima za vazduh, rasvetom i zvučnikom. Za sportsku opremu je predviđen prostor ispod putničkog prostora i u zadnjeg dielu, ukupnog kapaciteta oko 3,6 m3.

Zahvaljujući izuzetno jakom i pouzdanom klima sistemu udobnosti neće manjkati ni u vrućim letnim danima. Isto tako, grejanje koje je projektovano i izvedeno do detalja, nudi odlične karakteristike za putovanja u hladnim zimskim danima. Na ovaj način će se osigurati da sportisti pred svaki događaj dođu u optimiziranim uslovima. Vozilo je opremljeno i sa audio/video sistemom, mikrofonom te mini kuhinjom i frižiderom u zadnjem delu vozila.

Fudbalski klub Crvena Zvezda, sa svojim crveno-belim karavanom, organizovao je akciju ” Od Zvezde s ljubavlju”. Uz pomoć svojih prvotimaca i omladinaca, obišli su gradove u Srbiji i uz poklone izmamili osmehe njihovim članovima starijim od 65 godina.

Beograd, 06.05.2020.godina.