Maksimalni kvalitet, minimalna cena

MAN Genuine Parts

6 oktobra, 2014
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

MAN Genuine Parts® iz ecoline programa predstavljaju jedinstven opseg profesionalno, fabrički remontovanih rezervnih delova. Idealan su izbor za starija MAN vozila pri čemu dobijate kvalitet koji se i očekuje od MAN-a. Uverite se u sve benefite koje donose MAN Geniune ecoline injektori goriva- dostupni po niskim cenama u ograničenom promotivnom periodu.

MAN Geniune ecoline injektori goriva.
Injektori goriva korišćeni se common-rail dizel motorima su visokoprecizne komponenete, osetljive na nečistoću goriva. Čak i najmanje čestice mogu da ograniče protok i znatno povećaju potrošnju goriva. Kada dođe do toga, korektivne akcije su neophodne. Sada imate izbor, fabrički kvalitet sa MAN Geniune ecoline injektorima.

Odabrani MAN Geniune ecoline injektori dostupni su po specijalno sniženim cenama od 1. Septembra do 31. Oktobra 2014. godine.

Ne samo popravljeni- fabrički remontovani.
MAN Genuine Parts® ecoline stoji iza originalnog MAN kvaliteta.

MAN Geniune ecoline injektori su više od prosto popravljenih delova- to su fabrički remontovani delovi. Ovaj jedinstven proces garantuje standard kvaliteta isto kao i proizvodnja novih delova.

To znači da da su svi potrošni delovi na svakom injektoru sklonjeni i zamenjeni novim, bez obzira u kakvom su stanju. Komponente koje za višestruku upotrebu se testiraju i određuje se njihova funkcionalnost pa se u skladu sa tim ili zadržavaju ili menjaju totalno novim delovima, sa uključenim svim poboljšanjima i unapređenjima. Kao rezultat, MAN remont delova je svakako superiorniji u odnosu na popravke koje Vam mogu ponuditi treća lica.

Na polju održavanja, reparacija je ograničena na zamenu defektnih delova- brizgalica i O-prstena. Kvalitetet i dugotrajnost tih popravljenih injektora su inferiorni u odnosu na MAN Geniune ecoline fabrički remontovane injektore.

Kategorija: