MAN Lion’s Coach L autobusi novi članovi najveće flote u Srbiji

MAN-Lion’s-Coach-L-autobusi-novi-članovi-najveće-flote-u-Srbiji

14 marta, 2012
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

SP Lasta, lider u drumskom prevozu putnika u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi obogatila je svoju flotu luksuznim turističkim autobusima MAN Lion’s Coach L. Ova vozila idealan su odgovor na visoke standarde koje SP Lasta postavlja u svom poslovanju a koji se odnose na sigurnost prevoza, pouzdanost autobusa i visok kvalitet usluge.

Ovaj model MAN autobusa pored vrhunskog dizajna i izuzetnog komfora nudi i prvoklasni odnos cene i performansi, postavljajući nove standarde po pitanju isplativosti ulaganja. Visok nivo pouzdanosti i niski troškovi održavanja ovih vozila obezbeđuju niske operativne troškove.  ESP/ABS i ASR kao deo standardne opreme ovog vozila osiguravaju bezbednost putnika u svim situacijama.

Ovaj model 13,80 m-skog autobusa pokreće motor od 440 KS Euro5 EEV emisije štetnih gasova. U udobnim i komfornim putovanjima novim Lastinim autobusima moći će da uživa 57 putnika. Prijatan svetli ambijent, sedišta od najfinije kože i LCD televizori omogućiće putnicima da uživaju u svakom pređenom kilometru.

Početkom marta Sejari doo je isporučio SP Lasta prva 2 MAN Lion’s Coach L autobusa

Kategorija: