MAN Lion’s Regio- Autobus vrtić

 MAN-Lion’s-Regio Autobus vrtić

2 februara, 2012
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

U sklopu zajedničkog projekta Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji i Ministarstva prosvete i nauke Srbije „Unapređivanje predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Republici Srbiji“ (IMPRES), u Aranđelovcu su 1. februara 2012. godine svečano uručeni ključevi 10 vozila predstavnicima predškolskih ustanova i lokalnih samouprava.

Šef delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer je sa Ministrom prosvete i nauke Prof. dr Žarkom Obradovićem dodelio jedan autobus MAN i devet Citroen putničkih kombija predškolskim ustanovama i predstavnicima devet opština u Srbiji. Ceremonija primopredaje ključeva organizovana je u  predškolskoj ustanovi „Duga“ u Aranđelovcu.

Cilj projekta „Unapređivanje predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Srbiji“ je da unapredi uslove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje dece iz posebno osetljivih grupa, poboljša kvalitet ponude predškolskih programa i proširi prostorne kapacitete predškolskih ustanova u Srbiji.

Kao učesnik u ovom projektu, Opština Požarevac, odnosno predškolska ustanova “Lubica Vrbalov” dobila je autobus MAN Lion’s Regio pokretni vrtić. Ambasador Delegacije  EU u Srbiji Vensan Dežer ključeve novog MAN autobusa vrtića svečano je uručio Draganu Nikoliću, Direktoru predškolske ustanove “Ljubica Vrbalov” u Požarevcu.  Na ovaj način omogućeno je deci iz udaljenijih delova opštine da se igraju, druže i uče sa svojim vršnjacima na jedan drugačiji i interesantniji način.

 MAN-Lion’s-Regio Autobus vrtić

Kategorija: