MAN Truck&Bus – Busworld Kortrijk 16.-21.10.2015

MAN Truck&Bus - Busworld Kortrijk 16.-21.10.2015

5 oktobra, 2015
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

Na ovogodišnjem sajmu Busworld 2015, koji se održava od 16. do 21. oktobra 2015. u Kortrijku, Belgija, MAN će predstaviti svoja dostignuća u oblasti autobusa na širokoj paleti proizvoda MAN i NEOPLAN Brenda.

Predstavnici MAN Truck and bus Vas očekuju na štandu br. 204, Hala 2, Expo Kortrijk.
Bilo da je luksuzni coach sa nadograđenim bistroom ili optimizovana aplikacija za gradski I međugradski autobus- individualnost, inovativnost i interaktivnost reflektuju se na kompletan program MAN proizvoda. Ključne teme ovogodišnjeg sajma biće efikasnost potrošnje i bezbednost vozila.
MAN Lion’s Intercity autobus, koji je premijerno prikazan na MAN BusDays u Ankari, biće po prvi put predstavljen na mađunarodnom sajmu u Kortrijku. Autobus je prilagođen za duge vožnje ali isto tako i za upotrebu kao školski autobus, kombinuje udobnost i prednosti prve klase sa velikom funkcionalnošću i bezbednošću koju nosi MAN Top kvalitet. Na Busworldu, biće predstavljena vozila u varijantama od 12m i 13m.
Osim toga, biće predstavljna I poslednja dostignuća MAN Solutions u oblasti održavanja na gradskom Lion’s City autobusu. U prethodne tri godine Lion’s City je konstantno optimizovan i unapređivan, sa ciljem da ponudi kupcima najbolji mogući kvalitet i maksimalne prednosti, u skladu sa MAN principima. Ključne poboljšanja su: optimizacija težine, poboljšana uslužnost, veći kapacitet putnika kao i znatno niza potrošnja goriva.
Iza svih vozila stoji koncept niskih Ukupnih troškova vlasništva (TCO). Laka konstrukcija vozila, sofisticirana aerodinamika i velika lakoća održavanja i popravke doprinose niskim operativnim troškovima.
U Kortrijku, MAN će predstaviti I dostignuća svog Bus Modification Center (BMC) za autobuse, koji izlazi u susret specijalnim zahtevima kupaca da sami daju završni pečat svojim autobusima. Na sajmu će biti predstavljen Neoplan Cityliner koji ima zatvoreni salon koji je specijalno dizajniran od strane BMC-a. Ovo uključuje specijalni svetlosni sistem i sistem ozvučenja koji je posebno dizajniran za ovaj autobus.
Mnogo noviteta na jednom mestu.

Kategorija: