Nova ikona udobnosti turističkih i međugradskih putovanja: VISIGO

Nova ikona udobnosti turističkih i međugradskih putovanja: VISIGO

22 maja, 2013
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

edan od pionira u proizvodnji komercijalnih vozila i autobusa, Anadolu Isuzu predstavio je novi 9.5m-ski Coach autobus VISIGO na svečajnoj ceremoniji u Hilton Convention Centru u Istanbulu 30. Aprila 2013. godine.

Inovacije i posebnost koje odlikuju VISIGO autobus omoćavaju mu da zauzima svoje mesto na tržištu kao novi igrač sektora turizma, prezentirajući na pravi način kvalitet Anadolu Isuzu.

Nova ikona udobnosti turističkih i međugradskih putovanja: VISIGO

Spektakularnim kvalitetom i jedinstvenim modernim dizajnom, VISIGO će odgovoriti svim zahtevima u turizma i u međugradskog prevoza, i sigurno će ostaviti jak utisak u tom sektoru.

Panorama krov izdvaja ga od ostalih autobusa iz ovog segmenta, omogućavajući putnicima da uživaju u panoramskom pogledu. Automatski preklopive zavese, omogućavaju da se prilagodi količina svetlosti koja ulazi. Opcija sa tri krovna prozora jasno izdvajaja dizajn Anadolu Isuzu. U VISIGIO, najširem i najvišem autobusu u svojoj klasi, ergonomija i komfort imaju prioritet.

Kompletno automatski klima sistem (grejanje i hlađenje) kao standard, zauzima vodeće mesto u tom segmentu sa 28,4 kw kapaciteta hlađenja i 38.270 kcal/h kapaciteta grejanja. VISIGIO nudi udobna i prijatna putovanja kako tokom toplih letnjih dana tako i tokom hladnih zima.

U autobusu, gde je bezbednost na prvom mestu, putovanje je mnogo sigurnije sa prednjim i zadnjim disk kočnicama, dvokružnim kočionim sistemom sa ABS-om, pomoćnom izduvnom kočnicom, prostorom za motor koji je opremljen protivpožarnim senzorima i sistemom za upozoravanje.

Sa varijantama 35+1, 37+1 i 39+1 sedišta prilagođenih potrebama klijenata, VISIGO se izdvaja specijalno dizajniranim sedištima i velikim prtljažnim prostorom od 5.5 m3. Zahvaljujući 250l- skom rezervoaru za gorivo omogućava se vozaču da sipa više goriva u jednom točenju.

Kabina vozača urađena je ergonomski, prema visokim estetskim standardima. Instalirano je grejanje prozora vozača, led osvetljenje, retrovizori sa grejačima koji su elektropodesivi i posebna klima za vozača, što čini putovanje VISIGO vozačima mnogo prijatnijim.

Još inovacija VISIGO donosi u sektoru multimedia. Multimedia set omogućava istovremeno korišćenje MP3, DVD, navigacije i bord kompjutera.

Sa motorom od 204 KS i 5193 cc emisije Euro 5- EEV (Improved Environment Friendly Vehicle), VISIGO vodi računa o prirodi.

Pored dobrog izgleda i spektakularne pojave VISIGO ima opremu i tehničke karakteristike koje sektor turističkog i međugradskog transporta zahteva, obezbeđuje lakoću rada vozaču i udobano i komforno putovanje putnicima

Kategorija: