Nova Krone prikolica za prevoz građevinskog materijala

Load Carrier- Krone

24 februara, 2013
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

Sa novodizajniranom prikolicom za prevoz građevinskog materijala- Load Carrier- Krone nudi robusno i praktično vozilo koje je razvijeno u skladu sa posebnim potrebama prevoza građevinskog materijala.

Izuzetna stabilnost dvoosovinske prikolice postignuta je zahvaljujući krutoj šasiji i 30mm debelim, vodootpornim panel pločama.

Eloksirani aluminijumski zidovi (1,000 mm visine), svaki sa dvoje preklopnih vrata lako se obaraju i uklanjaju. Međusobno povezani pružaju dodatnu stabilnost i sigurnost. Sklopivi stepenici na preklopnim stanama su takođe u standardnoj opremi. Ovim je značajno olakšano svakodnevno rukovanje prikolicom. Sada je mnogo manje snage potrebno za utovar i istovar jer je pristup prikolici znatno olakšan i pojednostavljen.

Za maksimalnu sigurnost tereta, Krone preporučuje Multi Rail, centralno postavljenu šinu koja u kombinaciji sa Multi Lock spoljnim ramom, nudi brojne mogućnosti kačenja tereta.

Sama prikolica za prevoz građevinskog materijala teška je 3,500 kg, dok je maksimalna korisna nosivost 14.500 kg. Rade se u dužinama od 6,500 mm, 6,900 mm, 7,100 mm i 7,300 mm, a širina prtljažnog prostora je 2,480 mm.

Kategorija: