Novi gradski minibus Isuzu Citibus od 9.5m predstavljen prevoznicima u Srbiji

 Novi-gradski-minibus-Isuzu-Citibus-od-9.5m-predstavljen-prevoznicima-u-Srbiji

9 aprila, 2012
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

Novi gradski 9,5m-ski midibus Isuzu Citibus je u periodu od 24. marta do 06. aprila premijerno predstavljen i testiran u gradskoj vožnji u šest prevoznickih preduzeca u Srbiji.

 

Novi gradski 9,5m-ski midibus Isuzu pogodan je za prevoz daka, prevoz u naseljima sa uzanim ulicama i opštinama sa ne tako velikim brojem putnika. Turski proizvodac gradskih minibuseva Isuzu konstruisao je i dizajnirao novi model minibusa, dužine 9,5 metara, u skladu sa najvišim Evropskim standardima. Ovi provereni i pouzdani autobusi srednje velicine, dobili su potpuno novi izgled, još više unutrašnjeg prostora , više komfora i udobnosti i povecanu sigurnost, kao i ekološki prihvatljiviji motor EEV-Euro5. Novi Euro 5 (EEV) Isuzu motor zadovoljava najstrožije evropske ekološke norme.

 

Ovo vozilo kapaciteta 17-27 sedišta, ukupno 64-75 putnika je idealno za lokalni transport u naseljima sa uzanim ulicama i predstavlja idealan odnos izmedu vrhunske ekonomicnosti, okretnosti, udobnosti i fleksibilnosti.

 

Osnovni aduti Isuzu Citibusa su nova moderna rešenja koja nam donosi. Nezavisno ogibljena prednja osovina olakšava manevrisanje i skracuje precnik okretanja vozila, a putnicima pruža izvanredan osecaj ugodnosti tokom putovanja. Troje vrata u standardnoj varijanti omogucavaju brz protok putnika na stajalištima, a nizak ulaz na prednjim i srednjim vratima obezbeduju lak ulaz i izlaz iz vozila. Rampa na srednjim vratima omogucava ulazak u vozilo ili izlazak iz njega osobama sa decjim kolicima ili licima u invalidskim kolicima.Velike staklene površine obezbeduju prozracnu unutrašnjost a LED unutrašnja rasveta i video sistem izvanredno dopunjuju prijatno dizajniran enterijer. Glavni adut ovog gradskog minibusa je mala goriva od 22l na 100km, što obezbeduje visok nivo ekonomicnosti.

 

Prezentacije i testiranje najnovijieg modela gradskog minibusa obavljeni su u sledecim prevoznickim preduzecima: Kavim Autoprevoz Cacak, Jugoprevoz Kruševac, Veolia Litas Požarevac, STUP Vršac, GSP Beograd i SP Lasta.

 

Pozitivne reakcije na izgled, funkcionalnost i performanse vozila kao i odlicni ostvareni radni rezultati daju nam prostora da ocekujemo da ce se ovo vozilo uskoro naci na gradskim linijama u Srbiji.

 

Do sada je prodato 120 jedinica ovog modela na turskom tržištu. Prve jedinice namenjene izvozu izaci ce sa proizvodnih traka Anadolu Isuzu u junu 2012.

Kategorija: