• Pon - Sub 8:00 - 16:00
  • Prekonoška 32, 11199 Novi Beograd

Coil Liner – mulda

Coil Liner – mulda

Napravili smo značajnu promenu u načinu na koji su namotaji prevezeni već 1973. godine. Tada su naši inženjeri razvili posebno korito koje je od ranije korišćeno za sigurno transportovanje čelika. Mala revolucija za glavnu industriju.

Korak napred za bezbednost – inovacija u to vreme bila je podstaknuta potrebom da se opet pokušava pronaći tačan odgovor kada se radi o sigurnom transportu namotaja. Coil Liner-u smo ugradili posebno ojačanu šasiju što znači da prikolica može ostati stabilna čak i kod ekstremnih opterećenja. Inovativne standardne komponente daju dodatnu sigurnost.

Profesionalni stručnjak za vežbanje – Praktični detalji su ubedljivi argumenti jer olakšavaju rad, štede vreme i smanjuju troškove. Coli Liner ima vrlo čvrstu šasiju i uz pomoć teških prstenova za vezivanje na spoljnom okviru i dodatnim postoljem, kalem se može osigurati na najbolji mogući način.

Potpuno fleksibilan – Zahvaljujući Multi Lock spoljnom okviru, sa svojim brojnim tačkama vezivanja i kompatibilnošću sa poklopcem, Coil Liner može prebaciti bilo koje opterećenje.

Karakteristike
Tip SDP 27 eLCQ4-CS
King pin opterećenje 12.000 kg
Osovinsko opterećenje 27.000 kg (tehnički moguće)
Dozvoljena bruto težina 39.000 kg (tehnički moguće)
Tara težina oko 7.000 kg
Koristan teret oko 32.000 kg
Visina 5. točka 1.050 - 1.170 mm (istovarena)
Raspon osovine 1.310 mm
Visina vrata 152 mm
Dužina bočnog pristupa 13.620 mm
Širina bočnog pristupa 2.480 mm
Visina bočnog pristupa 2.575 - 2.800 mm
Spoljan širina 2.550 mm
Tara težina u Ultra-dizaju oko 5.980 kg

Kompanija Krone je porodična firma u vlasništvu Dr Bernarda Kronea kome je 69 godina i njegovog 30-ogodišnjeg sina Bernarda Kronea. Mladi Bernard Krone predstavnik je IV generacije u ovoj porodičnoj firmi. Kompanija postoji nešto više od 100 godina , od 1906. godine, i planira da ostane vaš pouzdan partener i za naredni vek. Svaka generacija u ovoj firmi nastoji da unapredi kako kvalitet proizvoda tako i sam kvalitet poslovanja, postavljajući nove standarde u svetu transporta. Pored proizvodnje priključnih vozila, Kompanija Krone je u vrhu svetske proizvodnje poljoprivrednih mašina.

Srpsko tržište je veoma značajno za Krone, kako zbog samog geografskog položaja zemlje, između istoka i zapada, tako i zbog ozbiljnih transportnih kompanija koje odlično obavljaju međunarodni transport. Obzirom da transportna preduzeća iz Srbije, koja se bave međunarodnim transportom, obavljaju svoju delatnost kako u zemljama Zapadne Evrope, tako i na Istoku, u Rusiji veoma je bitno da imaju dobru servisnu podršku i raširenu mrežu dilera. Budite sigurni da Krone misli na vas i da vas nikada neće izneveriti.

Krone vam obezbeđuje odličnu servisnu podršku i veoma raširenu mrežu dilera, tako da lako možete doći do delova, gde god bili i kad god vam zatrebaju. Bitno je napomenuti, da za naše proizvode koristimo isključivo standardne BPW ili SAF osovine tako da ih korisnik može kupiti delove bilo gde u Evropi. Širom Evrope imamo 11.000 partnera koji vam stoje na raspolaganju. Najlakši način da dođete do njih je preko naše web stranice www.krone.de. Na home page možete naći opciju service locator. Tu ćete ukucati vašu trenutnu lokaciju i rezervni deo koji vam je potreban. Dobićete, na Google mapi 5 najbližih lokacija na kojima možete pronaći taj deo.

Pobrinuli smo se da uvek budemo tu za svoje kupce, da im ne dozvolimo da gube vreme u traženju delova širom Evrope. Krone je zasigurno partner na koga se možete osloniti!

Kontakt informacije


Krone vam obezbeđuje odličnu servisnu podršku i veoma raširenu mrežu dilera, tako da lako možete doći do delova, gde god bili i kad god vam zatrebaju.

TELEFON:
+381 11 2608 700
Sejari - pozovite nas