Rekordna prodaja Krone priključnih vozila u Srbiji

Rekordna prodaja Krone priključnih vozila u Srbiji

25 decembra, 2015
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

U 2015. domaćim transporterima višestruko uvećane isporuke poluprikolica i prikolica renomiranog nemačkog proizvođača

Višegodišnje zastupstvo jednog od tri najveća proizvođača priključnih vozila u Evropi, nemačke kompanije Krone, Sejari d.o.o. je ove godine „krunisao“ rekordnom prodajom u Srbiji: transportnim i preduzećima koja vozila koriste za sopstvene prevoze u 2015. je isporučeno više od 150 poluprikolica i prikolica te poznate marke.

Ovu godinu od ranijih izdvaja i to što su se za Krone priključna vozila prvi put opredelili novi kupci, koji do sada u svojim voznim parkovima nisu imali novije Krone modele. Pre svih, to su poluprikolice-hladnjače DuoPlex Steel (isporučeno čak pedesetak te vrste), kao i različite varijante poluprikolice Mega Liner – na primer, model Tire transport sa opremom i sertifikatom propisanim za bezbedan transport pneumatika.

Među najznačajnijim kupcima u Srbiji koji su ukazali poverenje ovom nemačkom gigantu u 2015. su, između ostalih, i MAG Trans, Astra SB i Krstaco iz Beograda, ST Prevoz iz Kragujevca, Milos Trans i SD Trans iz Čačka, Express Trans iz Novog Sada, Pan Ledi iz Pančeva…

U 2015. kupci u Srbiji su pokazali izuzetno interesovanje i za i poluprikolice za transport kontejnera od 20 do 40 stopa, a domaća preduzeća koja su u 2015. godini odlučila da njihov vozni park krasi „kruna“ na „kontejnerkama“ su i Marjanović transport i DUNIS iz Futoga, Coning iz Beograda, Pan Ledi iz Pančeva i druga.

Za beogradski Sejari d.o.o. dodatni značaj u ovoj poslovnoj godini i ima i saradnja sa domaćim proizvođačem nadgradnji, pre svih sa kompanijom Uniplast Srbija, sa kojom je u 2015. ostvaren značajan rast u isporukama tandem prikolica (s niskim podom i velikom tovarnom zapreminom) u kombinaciji Krone podvoz + Uniplast nadgradnja raznih tipova. Za takve prikolice su se opredelilie kompanije AGROKOR iz Hrvatske, In-Time špedicija iz Beograda i druge.

Kategorija: