Rezervni delovi Krone Trusted sada i za kamione

13 maja, 2024
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

Foto: Krone

Robna marka rezervnih delova Krone Trusted, koja je 2020. uspešno uvedena u ponudu poznatog nemačkog proizvođača priključnih vozila, sada proširuje asortiman i uključuje neke rezervne delove za kamione.

Baš kao i više od 300 različitih brendiranih rezervnih delova, koji pokrivaju više od 80 odsto uobičajenih potrošnih delova na priključnim vozilima i koji su do 50 odsto jeftiniji od originalnih rezervnih delova, delovi za kamione iz asortimana Krone Truckparts se prodaju putem internet trgovine (na adresi www.krone-trailerparts.com).

Foto:Krone

“U početku će se prošireni asortiman fokusirati na uobičajene potrošne delove za osovine i kočnice kamiona, kao što su kočioni diskovi. Testirani rezervni delovi za kamione mogu se identifikovati (pronaći) uobičajeno – preko referentnih brojeva”, objašnjava Ralf Faust, izvršni direktor servisne službe u Krone Trailer.

Foto: Z.S.©

Kao i za priključna vozila, delovi za kamione se nabavljaju od poznatih proizvođača i omogućavaju uštedu u kupovini i do 50 odsto. Širok asortiman Krone Trusted rezervnih delova za kamione je već na zalihama i svi se mogu odmah naručiti.

Foto: Z.S.©

Krone prodaje delove za kamiona i priključna vozila samo radionicama i operaterima voznog parka, a ne drugim dilerima. Nova ponuda je dostupna u svim državama sa prodajnim kompanijama Krone sa izuzetkom Turske.

Foto: Z.S.©

Pod robnom markom Krone Trusted, jedan od najvećih evropskih proizvođača priključnih vozila, nudi više od 300 različitih markiranih (brendiranih) rezervnih delova. Krone Trusted nudi jeftinu i kvalitetnu alternativu originalnim rezervnim delovima, koja je naišla na odličan odziv radionica i operatera voznog parka: svakog dana u sistem ulazi do 350 porurudžbina rezervnih delova proverenog kvaliteta po povoljnoj ceni.


Foto: Z.S.©