“SLIKAJ AUTOBUS, OSVOJI NAGRADE!”

SLIKAJ AUTOBUS, OSVOJI NAGRADE

5 decembra, 2012
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

MAN Importer Sejari d.o.o. i Autobusi.NET organizuju nagradnu igru za ljubitelje MAN autobusa.

MAN Truck & Bus je jedan od vodećih evropskih proizvođača komercijalnih vozila i deo je MAN Grupe. Fabrika je osnovana još davne 1758. godine, a pod imenom MAN (Maschinenfabrik Augsburg-Nürnberg) je poznata od 1908. godine.
Povodom 105 godina od imena “MAN” i 6 godina postojanja portala Autobusi.NET, Sejari d.o.o. i Autobusi.NET organizuju nagradnu igru:

“SLIKAJ AUTOBUS, OSVOJI NAGRADE!”

Od 1. decembra, pa sve do kraja 2012. godine, imaš priliku da pošalješ svoju fotografiju bilo kog MAN autobusa i da osvojiš jednu od sledećih nagrada:

MAN Lion’s Coach “EfficientLine”, maketa u razmeri 1:87
MAN Lion’s City Hybrid, maketa u razmeri 1:87
Veliki zidni kalendar MAN za 2013. godinu
MAN kačket
Majica sa natpisom MAN
Majica sa maskotom MAN lava

Kako da učestvuješ u nagradnoj igri?
1. Fotografiši autobus proizvođača MAN ili autobus drugog karoseriste urađen na šasiji MAN, bilo koje starosti ili modela.
2. Pošalji svoju fotografiju1) širine 1024 px na e-mail: nagradnaigra@autobusi.net Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
3. U svom emailu navedi svoje ime, prezime, broj telefona i adresu2).
4. Izaberi samo jednu, ali vrednu fotografiju i pošalji je!3)
5. Nakraju godine će zajednički žiri iz Sejari d.o.o. i Autobusi.NET izabrati najlepše fotografije i proglasiti dobitnike nagrada.
Napomene:
1) – Fotografija mora biti tvoje autorsko pravo. Možemo zatražiti da nam pošalješ naknadno svoju fotogafiju u orginalnoj veličiini. Blaga retuširanja fotografije su dozvoljena (osvetljenje i kontrast). Nemoj potpisivati fotografiju, mi ćemo staviti Autobusi.NET logo i tako je zaštititi.
Fotografija ne mora biti novijeg datuma.
Fotografija može biti napravljena i u zemlji i u inostranstvu.
2) – Poklone šaljemo samo na poštanske adrese u Republici Srbiji. Ukoliko nisi iz Srbije, poklon možeš preuzeti lično u sedištu preduzeća Sejari d.o.o. u Beogradu.
3) – Možeš učestvovati samo sa jednom fotografijom.

Fotoaparate u ruke i srećno!
Sejari d.o.o. & Autobusi.NET