Spremna za utovar i istovar za 180 sekundi – Nova Krone Mega Liner Automotive

Krone-Mega-Liner-Automotive

24 maja, 2012
Objavio: Sejari d.o.o. Beograd

Nova Krone Mega Liner Automotive poluprikolica donosi nova rešenja koja povećavaju kapacitet tovarnog prostora, podižu efikasnost i ekonomičnost, kao i bezbednost prevoza. Dodatni plus je optimizovanje obezbeđenja prevoza sa skraćenjem vremena potrebnog za utovar na samo 180 sekundi.

 

Pored čvrste structure, Mega Liner Automotive donosi inovativni, pneumatski kontrolisan “Easy Trap” sistem za brzo zaključavanje bočnih zavesa. Vozač jednostavno treba da fiksira zavesu na prednjem i zadnjem delu i da aktivira prekidač na prednjem zidu. Umesto 25 tačaka zaključavanja kod klasičnih cerada, sistem ima samo po 4 tačke zaključavanja na obe strane, što znatno skraćuje vreme potrebno za zaključavanje i garanutje bezbedno i lako rukovanje. Aerodinamična optimizacija bočnih zavesa dovodi do redukovanja potrošnje goriva i samim tim boljitka za životnu sredinu.

Drugo poboljšanje su aluminijumski profili koji su vertikalno integrisani u zavesu i obezbeđuju potrebnu stabilnost bez korišćenja klasičnih horizontalnih daski. Vozač ne mora više da postavlja i sklanja daske što doprinosi značajnoj uštedi na vremenu a obezbeđuje dodatnu stabilnost.

Mega Liner sa niskom šasijom, ostavlja vas bez brige kada je u pitanju tovarni kapacitet. Pored tovarnog kapaciteta od 100 m3 ova poluprikolica je opremljena visokoefikasnim hidrauličnim sistemom za podizanje krova, koji omogućava lak utovar i istovar do samog krova. Ukupna visina krova je 500 mm.

Mega Liner poluprikolica sertifikovana je u skladu sa EN 12642 Code XL standardom koji garantuje stabilan prednji zid, visoku bezbednost i lako rukovanje.

Kategorija: