• Pon - Sub 8:00 - 16:00
  • Prekonoška 32, 11199 Novi Beograd

Cool Liner – hladnjače

Cool Liner – hladnjače

Nije važno za šta se koriste, naše hladnjače – poluprikolice pružaju pravi odgovor za svaki transportni zadatak. One se izdvajaju svojom izdržljivošću i njihovim velikim stepenom efikasnosti.

Detalji koje ćete voleti – Krone Cool Liner je posebno napravljen da izdrži u teškim uslovima vezanim za temperaturu. Šasija, telo i opšta oprema su jaki i namenski izgrađeni. Od fleksibilnog kanala za vazduh, preko protuklizne podne ploče do zadnjeg zatvarača od nerđajućeg čelika – Cool Liner može da se nosi sa najvišim zahtevima zahvaljujući mnogim rešenjima razvijenim u saradnji sa našim kupcima.

Transport prema vašem ukusu – bilo da je to povrće, meso ili smrznuta roba – sva prehrana koja se transportuje u našem frižideru je u najboljim uslovima. Cool Liner je HACCP kompatibilan u verziji specijalne opreme koju vi želite. Posebno je korisno da zahvaljujući KRONE telematici, uvek možete pratiti poziciju, status i temperaturu vašeg transporta.

Sve je uvek pod kontrolom. Bezbednost je takođe uključena sa Cool Liner-om. Sa svojim inteligentnim funkcijama, o vašem prevozu ste obavešteni 24 sata. Pored telematskih funkcija, koristi i sistem za nadzor pritiska u gumama i pomoćni pristup. Posebnu zaštitu ostvaruju i sveobuhvatni sigurnosni sistemi, poput KRONE Door Protect.

Karakteristike
Tip SDR 27 eL4-S
King pin opterećenje 12,000 kg
Osovinsko opterećenje 27.000 kg (tehnički moguće)
Dozvoljena bruto težina 39,000 kg (tehnički moguće)
Tara težina oko 7,600 kg (bez jedinice za hlađenje)
Tara težina oko 8.360 kg (sa rashladnom jedinicom i spremnikom)
Visina 5. točka 1,150 mm (istovarena)
Raspon osovine 1,310 mm
Unutrašnja dužina 13.310 mm
Unutrašnja širina 2.470 mm
Unutrašnja visina 2.650 mm
Spoljna širina 2.600 mm
Debljina panela prednjeg zida 50 mm
Debljina panela bočnih zidova 60 mm
Debljina panela krova 85 mm
Debljina panela vrata 90 mm
Debljina panela poda 125 mm

Kompanija Krone je porodična firma u vlasništvu Dr Bernarda Kronea kome je 69 godina i njegovog 30-ogodišnjeg sina Bernarda Kronea. Mladi Bernard Krone predstavnik je IV generacije u ovoj porodičnoj firmi. Kompanija postoji nešto više od 100 godina , od 1906. godine, i planira da ostane vaš pouzdan partener i za naredni vek. Svaka generacija u ovoj firmi nastoji da unapredi kako kvalitet proizvoda tako i sam kvalitet poslovanja, postavljajući nove standarde u svetu transporta. Pored proizvodnje priključnih vozila, Kompanija Krone je u vrhu svetske proizvodnje poljoprivrednih mašina.

Srpsko tržište je veoma značajno za Krone, kako zbog samog geografskog položaja zemlje, između istoka i zapada, tako i zbog ozbiljnih transportnih kompanija koje odlično obavljaju međunarodni transport. Obzirom da transportna preduzeća iz Srbije, koja se bave međunarodnim transportom, obavljaju svoju delatnost kako u zemljama Zapadne Evrope, tako i na Istoku, u Rusiji veoma je bitno da imaju dobru servisnu podršku i raširenu mrežu dilera. Budite sigurni da Krone misli na vas i da vas nikada neće izneveriti.

Krone vam obezbeđuje odličnu servisnu podršku i veoma raširenu mrežu dilera, tako da lako možete doći do delova, gde god bili i kad god vam zatrebaju. Bitno je napomenuti, da za naše proizvode koristimo isključivo standardne BPW ili SAF osovine tako da ih korisnik može kupiti delove bilo gde u Evropi. Širom Evrope imamo 11.000 partnera koji vam stoje na raspolaganju. Najlakši način da dođete do njih je preko naše web stranice www.krone.de. Na home page možete naći opciju service locator. Tu ćete ukucati vašu trenutnu lokaciju i rezervni deo koji vam je potreban. Dobićete, na Google mapi 5 najbližih lokacija na kojima možete pronaći taj deo.

Pobrinuli smo se da uvek budemo tu za svoje kupce, da im ne dozvolimo da gube vreme u traženju delova širom Evrope. Krone je zasigurno partner na koga se možete osloniti!

Kontakt informacije


Krone vam obezbeđuje odličnu servisnu podršku i veoma raširenu mrežu dilera, tako da lako možete doći do delova, gde god bili i kad god vam zatrebaju.

TELEFON:
+381 11 2608 700
Sejari - pozovite nas