• Pon - Sub 8:00 - 16:00
  • Prekonoška 32, 11199 Novi Beograd

Load Carrier

Load Carrier

1 Video

Za mnogo decenija smo stvorili inovacije u transportnom svetu. Naša vozila se konstantno razvijaju i dalje ostaju lojalna sama sebi. Uvek su konstruisani čvrsto, jednostavni za korišćenje i zadovoljavaju uslove na putu uz njihovu apsolutnu pouzdanost.

Fleksibilnost zasnovana na tradiciji – Naši Load Carrier su investicija u budučnost od 1971. godine, koja se isplatila zahvaljujući njihovom funkcionalnom rukovanju, sertifikovanim komponentama i prvoklasnoj konstrukciji.

Prihvaćeni zajedno sa sistemom – Jedan od naših vodećih proizvoda je naš Cargo Carrier. Pravi klasik, dizajniran za svakodnevne transportne zadatke, to je naša prikolica za transport građevinskih materijala.

Konkretan tip materijala koji treba pomeriti od mesta A do mesta B nije bitan. Jednostavno rukovanje postoljem i prednjim zidom dizajniranim da dopusti opterećenje sa strane u dužini vozila, je od velike pomoći u transportu svakog tereta.

Kompanija Krone je porodična firma u vlasništvu Dr Bernarda Kronea kome je 69 godina i njegovog 30-ogodišnjeg sina Bernarda Kronea. Mladi Bernard Krone predstavnik je IV generacije u ovoj porodičnoj firmi. Kompanija postoji nešto više od 100 godina , od 1906. godine, i planira da ostane vaš pouzdan partener i za naredni vek. Svaka generacija u ovoj firmi nastoji da unapredi kako kvalitet proizvoda tako i sam kvalitet poslovanja, postavljajući nove standarde u svetu transporta. Pored proizvodnje priključnih vozila, Kompanija Krone je u vrhu svetske proizvodnje poljoprivrednih mašina.

Srpsko tržište je veoma značajno za Krone, kako zbog samog geografskog položaja zemlje, između istoka i zapada, tako i zbog ozbiljnih transportnih kompanija koje odlično obavljaju međunarodni transport. Obzirom da transportna preduzeća iz Srbije, koja se bave međunarodnim transportom, obavljaju svoju delatnost kako u zemljama Zapadne Evrope, tako i na Istoku, u Rusiji veoma je bitno da imaju dobru servisnu podršku i raširenu mrežu dilera. Budite sigurni da Krone misli na vas i da vas nikada neće izneveriti.

Krone vam obezbeđuje odličnu servisnu podršku i veoma raširenu mrežu dilera, tako da lako možete doći do delova, gde god bili i kad god vam zatrebaju. Bitno je napomenuti, da za naše proizvode koristimo isključivo standardne BPW ili SAF osovine tako da ih korisnik može kupiti delove bilo gde u Evropi. Širom Evrope imamo 11.000 partnera koji vam stoje na raspolaganju. Najlakši način da dođete do njih je preko naše web stranice www.krone.de. Na home page možete naći opciju service locator. Tu ćete ukucati vašu trenutnu lokaciju i rezervni deo koji vam je potreban. Dobićete, na Google mapi 5 najbližih lokacija na kojima možete pronaći taj deo.

Pobrinuli smo se da uvek budemo tu za svoje kupce, da im ne dozvolimo da gube vreme u traženju delova širom Evrope. Krone je zasigurno partner na koga se možete osloniti!

Kontakt informacije


Krone vam obezbeđuje odličnu servisnu podršku i veoma raširenu mrežu dilera, tako da lako možte doći do delova, gde god bili i kad god vam zatrebaju.

TELEFON:
+381 11 2608 700
Sejari - pozovite nas