• Pon - Sub 8:00 - 16:00
  • Prekonoška 32, 11199 Novi Beograd

Mega Liner

Mega Liner

Naš Mega Liner ispunjava sva očekivanja u automobilskoj industriji i ide dalje od toga. Nije samo obim tereta ono što ga čini šampionom. Mi smo kontinuirano razvijali Mega Liner tokom poslednjih godina. Mega Liner je inovativno vozilo velikog obima upakovano sofisticiranom tehnologijom.

Veličina i brzina – niska šasija osigurava da Mega Liner ne ostavlja pustu želju sa svojim mega kapacitetom od 100 m³, a zahvaljujući visoko efikasnom hidrauličkom podižućem krovu omogućava se utovar i istovar.

Modeli za budućnost – Sa modelom piggy-back, postoji i Mega Liner koji je optimalno pogodan za brze rute u teretnom saobraćaju. Štaviše, Mega Liner Coil kombinuje fleksibilnost u transportu zapremine sa ojačanom šasijom, kao i korito od 7,236 mm za transport čeličnih kotura u jednom vozilu.

Orijentisana praksa – Sa našim novim rešenjima nastavljamo da postavljamo nove standarde. Na primer, sa Mega Liner Automotive predstavljamo rešenje prilagođeno tako da zadovoljava visoke zahteve u automobilskoj industriji. Praktične karakteristike, kao što je EasiTarp bočna cerada, omogućavaju još efikasniji transport robe velikog obima.

Karakteristike
Tip SDP 27 eLG4-CS
King pin opterećenje 12.000 kg
Osovinsko opterećenje 27.000 kg (tehnički moguće)
Dozvoljena bruto težina 39.000 kg (tehnički moguće)
Tara težina oko 6.470 kg
Koristan teret oko 32.530 kg (tehnički moguće)
Visina 5. točka 950 mm (istovarena)
Raspon osovine 1.310 mm
Visina vrata 80 mm
Dužina bočnog pristupa 13.620 mm
Širina bočnog pristupa 2.480 mm
Visina bočnog pristupa 2.860 mm; 3.000 mm
Spoljan širina 2.550 mm
Težina tara u Ultra-dizajnu oko 5.950 kg

Kompanija Krone je porodična firma u vlasništvu Dr Bernarda Kronea kome je 69 godina i njegovog 30-ogodišnjeg sina Bernarda Kronea. Mladi Bernard Krone predstavnik je IV generacije u ovoj porodičnoj firmi. Kompanija postoji nešto više od 100 godina , od 1906. godine, i planira da ostane vaš pouzdan partener i za naredni vek. Svaka generacija u ovoj firmi nastoji da unapredi kako kvalitet proizvoda tako i sam kvalitet poslovanja, postavljajući nove standarde u svetu transporta. Pored proizvodnje priključnih vozila, Kompanija Krone je u vrhu svetske proizvodnje poljoprivrednih mašina.

Srpsko tržište je veoma značajno za Krone, kako zbog samog geografskog položaja zemlje, između istoka i zapada, tako i zbog ozbiljnih transportnih kompanija koje odlično obavljaju međunarodni transport. Obzirom da transportna preduzeća iz Srbije, koja se bave međunarodnim transportom, obavljaju svoju delatnost kako u zemljama Zapadne Evrope, tako i na Istoku, u Rusiji veoma je bitno da imaju dobru servisnu podršku i raširenu mrežu dilera. Budite sigurni da Krone misli na vas i da vas nikada neće izneveriti.

Krone vam obezbeđuje odličnu servisnu podršku i veoma raširenu mrežu dilera, tako da lako možete doći do delova, gde god bili i kad god vam zatrebaju. Bitno je napomenuti, da za naše proizvode koristimo isključivo standardne BPW ili SAF osovine tako da ih korisnik može kupiti delove bilo gde u Evropi. Širom Evrope imamo 11.000 partnera koji vam stoje na raspolaganju. Najlakši način da dođete do njih je preko naše web stranice www.krone.de .Na home page možete naći opciju service locator. Tu ćete ukucati vašu trenutnu lokaciju i rezervni deo koji vam je potreban. Dobićete, na Google mapi 5 najbližih lokacija na kojima možete pronaći taj deo.

Pobrinuli smo se da uvek budemo tu za svoje kupce, da im ne dozvolimo da gube vreme u traženju delova širom Evrope. Krone je zasigurno partner na koga se možete osloniti!

Kontakt informacije


Krone vam obezbeđuje odličnu servisnu podršku i veoma raširenu mrežu dilera, tako da lako možete doći do delova, gde god bili i kad god vam zatrebaju.

TELEFON:
+381 11 2608 700
Sejari - pozovite nas