• Pon - Sub 8:00 - 16:00
  • Prekonoška 32, 11199 Novi Beograd

Box Liner eLTU 5

Box Liner eLTU 5

1 Video

Box Liner može sve da preveze. On prevozi sve i uvek dovozi svoj teret bezbedno do željenog odredišta. Kontejnerska šasija Krone je izdržljiva, svestrana i dobro osmišljena. Svakodnevno opterećenje iz transportnog sveta se lako rešava.

Lako igra u teškom poslu – Transport kontejnera je težak posao. Česte promene moraju funkcionisati efikasno, što znači da prikolica mora puno da izdrži.

Ovo je laka igra za KRONE Bok Liner, pošto su šasije kontejnera istovremeno mobilne i stabilne. Sa mnogim tipičnim KRONE elementima, kao što su sklopivi nosači ili rotacioni zatvarači, mnogi izazovi mogu biti brzo rešeni.

Širok spektar – u svim veličinama – Gooseneck ili kratka šasija sa dve ili tri osovine za kontejnere od 20 stopa: Box Liner je dostupan u nizu verzija. Takođe je dostupan kao univerzalna šasija za sve veličine kontejnera od 20 do 45 stopa, sa kratkim tunelom, dugim tunelom ili bez tunela. Ovaj praktični dizajn, daje vam pravi odgovor za svaki izazov.

Karakteristike
Tip SDC 27 eLTU5 Plus
King pin opterećenje 14.000 kg
Osovinsko opterećenje 27,000 kg (tehnički moguće)
Dozvoljena bruto težina 41,000 kg (tehnički moguće)
Tara težina oko 5,440 kg
Koristan teret oko 35,250 kg (tehnički moguće)
Raspon osovine 1.410 / 1.310 mm
Vratna visina 130 mm
Visina 5. točka 1.100 mm (istovareno)
Razdaljina - zadnji deo 12.000 mm
- (45 'kratki tunel) 12.760 mm
- (45-dugački tunel) 12.000 mm

Kompanija Krone je porodična firma u vlasništvu Dr Bernarda Kronea kome je 69 godina i njegovog 30-ogodišnjeg sina Bernarda Kronea. Mladi Bernard Krone predstavnik je IV generacije u ovoj porodičnoj firmi. Kompanija postoji nešto više od 100 godina , od 1906. godine, i planira da ostane vaš pouzdan partener i za naredni vek. Svaka generacija u ovoj firmi nastoji da unapredi kako kvalitet proizvoda tako i sam kvalitet poslovanja, postavljajući nove standarde u svetu transporta. Pored proizvodnje priključnih vozila, Kompanija Krone je u vrhu svetske proizvodnje poljoprivrednih mašina.

Srpsko tržište je veoma značajno za Krone, kako zbog samog geografskog položaja zemlje, između istoka i zapada, tako i zbog ozbiljnih transportnih kompanija koje odlično obavljaju međunarodni transport. Obzirom da transportna preduzeća iz Srbije, koja se bave međunarodnim transportom, obavljaju svoju delatnost kako u zemljama Zapadne Evrope, tako i na Istoku, u Rusiji veoma je bitno da imaju dobru servisnu podršku i raširenu mrežu dilera. Budite sigurni da Krone misli na vas i da vas nikada neće izneveriti.

Krone vam obezbeđuje odličnu servisnu podršku i veoma raširenu mrežu dilera, tako da lako možete doći do delova, gde god bili i kad god vam zatrebaju. Bitno je napomenuti, da za naše proizvode koristimo isključivo standardne BPW ili SAF osovine tako da ih korisnik može kupiti delove bilo gde u Evropi. Širom Evrope imamo 11.000 partnera koji vam stoje na raspolaganju. Najlakši način da dođete do njih je preko naše web stranice www.krone.de. Na home page možete naći opciju service locator. Tu ćete ukucati vašu trenutnu lokaciju i rezervni deo koji vam je potreban. Dobićete, na Google mapi 5 najbližih lokacija na kojima možete pronaći taj deo.

Pobrinuli smo se da uvek budemo tu za svoje kupce, da im ne dozvolimo da gube vreme u traženju delova širom Evrope. Krone je zasigurno partner na koga se možete osloniti!

Kontakt informacije


Krone vam obezbeđuje odličnu servisnu podršku i veoma raširenu mrežu dilera, tako da lako možete doći do delova, gde god bili i kad god vam zatrebaju.

TELEFON:
+381 11 2608 700
Sejari - pozovite nas