• Pon - Sub 8:00 - 16:00
  • Prekonoška 32, 11199 Novi Beograd

Profi Liner

Profi Liner

Znanje koje posedujemo kostanstno ulažemo u Profi Liner. Godine iskustva na drumovima nas dovode do toga da smo stvorili Profi Liner koji ima najveći mogući kvalitet. Sada je naš Profi usavršen i svakodnevno se menja.

Kvalitet je temelj svega. Naš Profi Liner je osmišljen do najsitnijih detalja i opremljen posebnim visoko kvalitetnim komponentama. Iz tog razloga, to predstavlja osnovu za sve Krone poluprikolice.

Investicija koja zadržava svoju vrednost – Krone. Sa zavarenom šasijom, katodnim premazom i nagrađenim Krone Multi Lock eksternim ramom možete računati na visoku stabilnost, najbolju moguću zaštitu i izdržljivost.

Profi Liner ima mogućnost da se prilagodi. S toga, prilagodite svoj Profi Liner tačno prema svojim potrebama sa svim karakteristikama koje ga čine profesionalcem za vaše poslovanje.

Karakteristike
Tip SDP 27 elB4-CS
King pin opterećenje 12.000 kg
Osovinsko opterećenje 27.000 kg (tehnički moguće)
Dozvoljena bruto težina 39.000 kg (tehnički moguće)
Tara težina oko 6.160 kg
Koristan teret oko 32.840 kg (tehnički moguće)
Visina 5. točka 1.170 mm (istovarena)
Raspon osovine 1.310 mm
Visina vrata 125mm
Dužina bočnog pristupa 13.620 mm
Širina bočnog pristupa 2.480 mm
Visina bočnog pristupa 2.575 - 2.800 mm
Spoljna širina 2.550 mm
Težina tara u Ultra-dizajnu oko 5.630 kg

Kompanija Krone je porodična firma u vlasništvu Dr Bernarda Kronea kome je 69 godina i njegovog 30-ogodišnjeg sina Bernarda Kronea. Mladi Bernard Krone predstavnik je IV generacije u ovoj porodičnoj firmi. Kompanija postoji nešto više od 100 godina , od 1906. godine, i planira da ostane vaš pouzdan partener i za naredni vek. Svaka generacija u ovoj firmi nastoji da unapredi kako kvalitet proizvoda tako i sam kvalitet poslovanja, postavljajući nove standarde u svetu transporta. Pored proizvodnje priključnih vozila, Kompanija Krone je u vrhu svetske proizvodnje poljoprivrednih mašina.

Srpsko tržište je veoma značajno za Krone, kako zbog samog geografskog položaja zemlje, između istoka i zapada, tako i zbog ozbiljnih transportnih kompanija koje odlično obavljaju međunarodni transport. Obzirom da transportna preduzeća iz Srbije, koja se bave međunarodnim transportom, obavljaju svoju delatnost kako u zemljama Zapadne Evrope, tako i na Istoku, u Rusiji veoma je bitno da imaju dobru servisnu podršku i raširenu mrežu dilera. Budite sigurni da Krone misli na vas i da vas nikada neće izneveriti.

Krone vam obezbeđuje odličnu servisnu podršku i veoma raširenu mrežu dilera, tako da lako možete doći do delova, gde god bili i kad god vam zatrebaju. Bitno je napomenuti, da za naše proizvode koristimo isključivo standardne BPW ili SAF osovine tako da ih korisnik može kupiti delove bilo gde u Evropi. Širom Evrope imamo 11.000 partnera koji vam stoje na raspolaganju. Najlakši način da dođete do njih je preko naše web stranice www.krone.de .Na home page možete naći opciju service locator. Tu ćete ukucati vašu trenutnu lokaciju i rezervni deo koji vam je potreban. Dobićete, na Google mapi 5 najbližih lokacija na kojima možete pronaći taj deo.

Pobrinuli smo se da uvek budemo tu za svoje kupce, da im ne dozvolimo da gube vreme u traženju delova širom Evrope. Krone je zasigurno partner na koga se možete osloniti!

Kontakt informacije


Krone vam obezbeđuje odličnu servisnu podršku i veoma raširenu mrežu dilera, tako da lako možete doći do delova, gde god bili i kad god vam zatrebaju.

TELEFON:
+381 11 2608 700
Sejari - pozovite nas